Market Community

Flere tjenesters placering i skyen baner vejen for mere co-creation og mere dynamiske samarbejdsformer på farten og på tværs af organisationer

Marketing er afhængig af nye samarbejdsformer

Med flere tjenester placeret i skyen, er vejen banet for mere co-creation, hvor dynamiske samarbejdsformer skaber optimale betingelser for at udføre flere og flere marketingdiscipliner på farten og på tværs af organisatoriske skel.

Native Advertising kampagne for Vejdirektoratet fik to tredjedele af danske bilister til at tænke over adfærd i trafikken og trække ind til højre..

Native-kampagne fik flere til at holde til højre

Vejdirektoratets seneste Hold til højre-kampagne fik to tredjedele af danske bilister til at tænke over deres adfærd i trafikken og trække ind til højre.

En opgørelse fra Adobe Index viser, at Europæerne handler mere og mere online via mobile enheder

Mobil e-handel hæmmet af skærmstørrelse

En opgørelse fra Adobe Index viser, at ordrer via smartphones og tablets er henholdsvis 20 og 9 pct. mindre end på de større PC’ere. Dårlig navigation og dårligt design er en del af forklaringen.

Virksomheder risikerer at miste over halvdelen af kundetrafikken. hvis det tager mere end tre sekunder at loade en hjemmeside via en smartphone eller tablet computer.

Test dit site og få en hurtigere loadtid

Virksomheder risikerer at miste over halvdelen af kundetrafikken. hvis det tager mere end tre sekunder at loade en hjemmeside via en smartphone eller tablet computer. Derfor bliver en hurtig og friktionsfri kundeoplevelse nøglen til at fastholde kunder, som i stigende grad handler på nettet.

Danske virksomheder går glip af mobil million-omsætning på nettet, som ventes at blive fordoblet inden udgangen af 2020.

Danske virksomheder går glip af mobile millioner

Danske virksomheder lider under mangel på mobil parathed. Mens folk bliver mere og mere mobile, står virksomhederne derimod stille, og risikerer at gå glip af mobil omsætning, der ventes at blive fordoblet inden udgangen af 2020.