Tivoli og Disney fører an på Instagram

Ny global undersøgelse fra TravelBird viser, at Tivoli er den mest hashtaggede danske seværdighed på Instagram. De mest populære attraktioner i verden til ”picture perfect” er de amerikanske Disney-parker og Eiffeltårnet i Paris.

Med 4,6 mio. besøgende er Tivoli den suverænt mest besøgte turistattraktion i Danmark.

Det gør samtidig Georg Carstens gamle have til kongerigets mest fotograferede seværdighed, hvis man måler ud fra antal hashtags på Instagram.

Ifølge en ny undersøgelse, foretaget af online rejsetjenesten TravelBird, er Tivoli med over 41.000 hashtags, den mest hashtaggede seværdighed i Danmark, tæt forfulgt af Kronborg med 39.000 tags og Amalienborg, som med hjælp fra Den Kongelige Livgarde, har efterladt 24.000 tags på det populære billedbaserede sociale medie.

Mest Instagrammede destinationer i Danmark

Undersøgelsen er baseret på målinger af 470 turistattraktioner verden over, hvor Tivoli og Kronborg i global sammenhæng, rangerer mere beskedent som henholdsvis nummer 141 og 143.

Blandt de mest hashtaggede turistattraktioner i verden, er de to amerikanske Disney-parker i Californien og Florida samt Eiffeltårnet i Paris og Berlinmuren.

Mest Instagrammede destinationer i verdenFormålet har været at få indsigt i, hvordan rejsedestinationer ”performer” på sociale medier, herunder på Instagram, som er velegnet til fotodeling og tilmed er særdeles populær blandt ”Millennials” – også kendt som ”Generation Y”.

Med andre ord kan rejse- og turistbranchen skabe sig et bedre overblik over, hvordan unge mennesker rejser og oplever verden i 2017.

Se den samlede oversigt over de mest hashtaggede seværdigheder i verden her.