Årets sikre sommerhit

Musiktjenesten Shazam har kastet sig ud i at gentage sidste års succes med at forudsige de foretrukne musiknumre at lytte til under sommerens grill- og havefester. Sidste sommer tog Drake hele verden med storm. Hvem bliver det i år?

Hvad bringer den danske sommer, udover sol, regn og blæst? Tjah, hver dag sætter danskerne gerne deres lid til vejreprofeter, som forsøger at forudsige, om vejr-pendulet vipper til den ene eller den anden vej.

Sommeren handler imidlertid også om meget andet end det lunefulde danske vejr. Hver sommer byder som regel på et nyt sommerhit, der brænder sig fast og gerne tager hele verden med storm.

Musiktjenesten Shazam har forsøgt at kigge i krystalkuglen, og har af gode grunde lyttet med, når over 120 mio. månedlige brugere har benyttet den populære app til at scanne musiknumre, som de enten har lyttet til i radioen eller i en butik på strøget – eller hvor der nu ellers lytter til god musik..

Sidste sommer ramte Shazams forudsigelser plet, da Drake erobrede hele verden med hittet “One Dance”, og i år har musiktjenesten udpeget 10 numre, som kan gå hele vejen og blive denne sommers “ørehænger”.

Se top 10-listen og lyt til musikken herunder.

1. Luis Fonsi – “Despacito”
2. DJ Khaled – “I’m The One”
3. Harry Styles – “Sign Of The Times”
4. Charlie Puth – “Attention”
5. Selena Gomez – “Bad Liar”
6. Shawn Mendes – “There’s Nothing Holdin’ Me Back”
7. Lil Uzi Vert – “OX TOUR Llif3”
8. Julia Michaels – “Issues”
9. Thomas Rhett & Maren Morris – “Craving You”
10. Blackbear – “do re mi”

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.